Om mig

Mit billede
Havfisker især efter store rødspætter men også makrelmede og kastefiskeri på lavt vand efter torsk med jig og lette kastepirk. Ejer af en Rønneste Kajak som jeg hygger lidt i men er stille med fangsterne. Jeg kunne dog godt forstille mig at løfte sløret lidt om det på et given tidspunkt. Team fisker - ambassadur for Fishnote som laver Gennemløber til put and take samt Salty-blink til kysten

fredag den 22. februar 2013

Nyt år og nye muligheder for fiskeri.

I slutningen af 2012 blev der ikke fisket desværre.. Der var ikke for meget tid samt når tiden var der var vejret ikke til det.

Det blev dog til en enkelt tur i putten. Denne gang til holdfiske finalen i tjæreborg fiskepark. Det var en våd omgang hvor 12 hold kæmpede om titlen... Vi fiskede igennem trods vejret og fiskede os til en samlet 4 plads på 2 fisk...




Nå ellers gik resten af året med at passe det familiere og diverse jobs.

Her I 2013 skal der ske lidt forskelligt.

På planlægningsbordet er der natfiskeri på havet efter en speciel art samt andre vilde satse. Derimellem fjordskrubber samt at fange den der 3 kg spætte fra dansk vand

Ud over det skal der testes diverse Fladfiske skeér der er på market. Men meget mere om der senere når fladfiskene er på "finnerne" igen.


På billedede ses der de omtalte Fladfiske skeér.
Venster er det den tyske Büttlöffel som fåes i mange forskellige vægte. Disse er på 80 gram stykket .
I midten er det den danske fremstillet Nuke-spoon. Denne fås i 3 vægt klasser. 39, 59 samt 69 gram.
Højre er ikke mindst den Hollandske fladfiskeske. Dette er en gammel kending dernede som de har brugt i mange på. De vejer 42 gram..
 
 

Angående fiskeriet omkring Dk er der godt gang i torskene i Øresund samt Storebælt og endda Lillebælt levere rigtig flotte fisk.

Der er ikke mange målere imellen men flotte spise fisk så der tegner godt.

I søndags var jeg så på årets første havtur i småbåd. Vejret var vildt godt. Faktisk for godt. Ringe afdrift og ingen vind gjorde fiekriet meget svært...

Men det var nu skønt at være ude og fiske igen.


På søndag venter så årets anden havtur. Denne gang skal der sejles på øresund med skíbet Hjalmer.
Vi skal ud og drive mens vi meder med hel sild lige over bunden. Dette fiskeri har givet rigtig flotte fangster i januar samt febuar.

Der drives i torskebulerne så det er kun bidefisk der fanges. Denne tur er for at vise at der er andet end tunge pirk samt rykfiskeri i vintermånederne..

Jeg laver en billedserie samt fyldig rapport efter turen søndag...

2 kommentarer:

  1. Jeg tror du skal ud og fiske tunge... :)

    SvarSlet
  2. Nuke-spoon hvor kan man få fat i dem henne`??
    vh. Tommy

    SvarSlet